Kända utländska entreprenörer

Ute i den stora, vida världen finns det ett fantastiskt antal kända entreprenörer. Här är några av dem.

Från dåtid till nutid

Det finns gott om kända entreprenörer som har vandrat på den här jorden. En av de mest kända var John D Rockefeller från USA. Nordamerikanen gjorde sig känd genom sin hänsynslösa metoder att nå framgångar och lyckades dessutom. Enbart ett beslut från högsta domstolen stoppade Rockefeller från att fortsätta. Men då lyckades han samtidigt att bli god för över 320 miljarder dollar i dagens valutakurs.

<p>På tal om dagens samhälle finns det gott om entreprenörer. Jeff Bezos, Elon Musk, Bill Gates och Steve Jobs har alla flera saker gemensamt. Nog med att de tillhör och tillhörde världens främsta entreprenörer, de var också de fyra rikaste människorna i världen.

Jeff och Elon är namnen som seglat upp under de senaste åren. När det talades om världens rikaste man låg alltid Bill Gates bra till. Samma sak gällde för Steve Jobs med hans enorma förmögenheter innan hans bortgång. Men tack vare Amazon och Teslas framfarter har det inneburit stora förändringar på scenen om de rikaste människorna i världen.