Marknadsför företaget med t-shirt med företagsloggan

Den bästa marknadsföringen är effektiv och finns kvar länge, som en t-shirt eller vattenflaska med företagets logga. Du trycker upp tröjor och andra profilprodukter till dig själv, dina medarbetare och kan även ge bort prylarna till dina kunder.

T-shirt med loggan

Det spelar nästan ingen roll vilket slags företag som du driver, du kan ändå marknadsföra företaget med profilprodukter som t shirt med tryck. Profilprodukter är prylar som dina kunder använder i sin vardag, så de kommer ständigt att bli påminda om ditt företag. På en fysisk arbetsplats, som en butik eller verkstad, ser det också professionellt ut om alla som jobbar där bär kläder i samma färg och med företagets logga. Då vet kunderna vem de ska vända sig till. Satsa på t shirt med tryck för effektiv marknadsföring och låt kunderna sköta själva marknadsföringen åt dig under lång tid framöver. Billigare än så blir det inte.

Marknadsför företaget effektivt

När du köper en annonsplats på nätet eller i en papperstidning kommer annonsen bara att synas under en kort tid och bara för dem som går in på sajten eller sidan. Så är det inte med en mugg, keps, penna eller t shirt med tryck – den kommer att användas under lång tid och många presumtiva kunder hinner se den. Förutom att också personen som använder profilprodukten som du gett bort ständigt blir påmind om ditt företag. Du har gett bort en mugg med loggan på. Personen tar med sig muggen till jobbet för att ha en egen mugg där. Sedan kommer både kunden och alla arbetskamrater se din logga dagligen. Du behöver inte göra någonting alls, men får ändå mycket reklam.

Ge bort eller sälja?

Stora sport- och modemärken som Adidas, Nike och Louis Vuitton kan sälja kläder och väskor med sin logga på för dyra pengar. Folk betalar gärna för att bära deras logga alldeles gratis. För vanliga företag handlar det mer om att sälja en t-shirt riktigt billigt eller att ge bort den. Vilket du väljer beror på vilken slags affärsverksamhet som du driver. Om du ska sälja t-shirtar eller andra saker ska du satsa på lite bättre kvalitet. Om du däremot ska ge bort produkten så köper du in ett lite större lager från Medtrycks mer prisvärda sortiment. Har du en webbshop kan det vara smart att erbjuda en mugg, t-shirt eller ett paraply med företagets logga till ett riktigt bra pris precis innan de ska betala kundkorgen. Du kan också skicka med profilprodukter som överraskning i paketen. Då passar det särskilt bra med pennor eller godis. Möter du dina kunder öga mot öga kan du ge bort produkterna till kunder som köpt för en viss summa eller när du har ett särskilt jippo, som ett jubileum.