Att presentera sig som företag

Det är inte alltid så lätt att presentera sig som företagare eller att presentera sitt företag. Det pratas om en så kallad ”hisspitch” alltså att man ska förklara vad man erbjuder på mycket kort tid och visst kan det ha sina fördelar med en sådan minipresentation om man möter någon presumtiv kund på ett mingel eller i annat sammanhang. Men den entreprenör som verkligen vill sticka ut bör fundera över om det räcker i dagens brus. Oftast, faktiskt nästan alltid är svaret tyvärr nej.

Vad gör företaget ”egentligen”?

Om en hisspitch kan göra någon lite intresserad så blir nästa steg att förklara på ett mer detaljerat plan vad företaget faktiskt erbjuder. Det här är vad vi på https://www.explainer.se/ arbetar med. Vi är experter på att göra informativa presentationer för mängder av olika sammanhang och behov. Vi kan göra animerade eller filmade filmer som på ett mer utförligt sätt beskriver och förklarar, något som adressen till vår webb, https://www.explainer.se/ också speglar. Vi vill ”explaina” för att ditt budskap ska nå ut bättre och nå fler.

https://www.explainer.se/ är ledande i branschen

Vi är experter på att skapa filmer som verkligen för ut budskapet och som gör det i rörlig bild. Undersökningar visar tydligt att film når väldigt många fler än text och stillbilder. Film berör på ett helt annat sätt och genom att paketera ihop ditt varumärke och ditt budskap i en proffsig film får du helt andra möjligheter att nå din målgrupp på ett sätt som skapar resultat. Börja med att klicka in på https://www.explainer.se/ och se vad vi gjort tidigare och vilka referenser vi har. Du kan alltid lita på att vi levererar högsta kvalitet.

Allt börjar med ett samtal

Börja med att kontakta oss och berätta vad det är du förväntar dig så kan våra skickliga medarbetare komma med ett förslag på hur vi ser på det utifrån vår erfarenhet. Tillsammans pratar vi ihop oss för att nå målet som givetvis alltid är en produkt som ger dig och ditt företag helt nya möjligheter att presentera er och nå ut till nya kunder. En film som märks och sticker ut i mängden.