Därför bör ditt företag erbjuda frukt på arbetsplatsen

Oavsett om du driver företag med fem eller femtio anställda, eller är självanställd, behöver de som jobbar energi under arbetsdagen. Frukt är ett trevligt alternativ som ger mycket för en billig slant, och med fruktleveransen.se sätter du enkelt ihop en beställning och slipper tänka mer på inköp och tillgång.

Högre produktivitet med fika och mellanmål

Är det svårt att komma till skott före lunchen, eller börjar energin klinga av för dig eller dina anställda framåt eftermiddagen? Många vänder sig spontant till kaffeautomaten när tröttheten smyger sig på, men tillkommer ingen energi i form av kalorier hjälper det föga. Ett litet mellanmål till kaffet håller hungern stången. Andra gånger kan låg blodsockernivå vara boven i dramat. I sådana fall behövs ett snabbt tillskott av kolhydrater. Genom ett fruktabbonemang från fruktleveransen.se kan du garantera att ett bra mellanmål för dig och dina anställda alltid finns nära till hands. Du kommer att märka resultat både på arbetsresultaten och arbetsmiljön.

Frukt – ett nyttigt alternativ

När blodsockernivån behöver höjas är det lätt hänt att det blir en kanelbulle till kaffet, eller två. Det är absolut inget fel att unna sig någon gång ibland, men det är mindre bra om det blir en vana. Den här typen av sötsaker är också för det mesta så kallad tom energi: du får en snabb sockerkick som är över lika snabbt.

Frukt mättar längre och innehåller nyttiga ämnen som skyddar mot flera sjukdomar och är bra för magen. Kanske känner du till Livsmedelsverkets råd om att äta 500 gram frukt och grönsaker om dagen, men har svårt att komma dig för att göra det. Med en veckovis fruktkorg från fruktleveransen.se har du en inbjudande, färggrann korg full med frukt som inspirerar till nyttigare vanor på ditt företag. Om du eller dina anställda reser i jobbet eller ofta befinner er utanför arbetsplatsen har fruktleveransen.se även fruktpåsar som är lätta att ta med sig.

Fördelar med fruktabbonemang

Det finns flera fördelar med att skaffa fruktabbonemang från fruktleveransen.se. Som tidigare nämnts är det bra att erbjuda nyttiga mellanmål på sitt företag för att gynna en trivsam och effektiv arbetsmiljö.

Med ett fruktabbonemang levereras frukten direkt till din arbetsplats, så du behöver inte lägga ner tid för att planera och genomföra några inköp själv, utan garanteras fräsch frukt till ett bra pris. Fruktleveransen.se erbjuder även tillval som nötter om du vill tillhandahålla fler sorters nyttiga snacks till ditt företag, liksom drycker som te och kaffe med mjölk och havremjölk.

Med fruktleveransen.se kan du också lita på att både frukten och leveransen tagits fram med ett socialt ansvar och hänsyn till miljön. Kort sagt gynnas alltså både du, ditt företag, dina anställda och vår omvärld.